Zwyczajne Walne Zebranie AKG Halny 2019

Kolejny rok z rzędu w grudniowy poranek spotkamy się na Zwyczajnym Walnym Zebraniu członków Akademickiego Klubu Górskiego Halny!

Odbędzie się ono 1 grudnia w sali konferencyjnej w PUTSpace.
Sala ta znajduje się tuż obok siedziby Klubu w Domu Studenckim nr 1 (ul. Jana Pawła II 28, 61-139 Poznań, wejście od ul. Kórnickiej), na drugim piętrze tuż obok siedziby Klubu. Pierwszy termin zebrania rozpocznie się o godzinie 9:45. W przypadku braku kworum, drugi termin rozpocznie się o godzinie 10:00

Poniżej przedstawiamy plan obrad Walnego Zebrania:
1. Otwarcie, informacja o rozpoczęciu obrad w I lub II terminie;
2. Wybór Przewodniczącego Zebrania;
3. Wybór protokolanta obrad;
4. Przedstawienie i przyjęcie porządku obrad;
5. Sprawozdanie z działalności Zarządu za rok 2018;
6. Przyjęcie do Klubu nowych członków
7. Sprawozdanie Komisji Rewizyjnej
8. Podjęcie uchwał w sprawie udzielenia absolutorium członkom Zarządu i Komisji Rewizyjnej za rok 2018;
9. Wybór nowego Zarządu i Komisji Rewizyjnej;
10. Wolne głosy i wnioski.

Po Walnym Zebraniu zapraszamy wszystkich na godzinę 13.00 na tradycyjny obiad po zebraniu. Odbędzie się on w pizzerii Da Grasso znajdującej się w galerii handlowej Posnania przy ulicy Pleszewskiej 1.

Postaramy się sprawnie przeprowadzić zebranie bez zbędnego przeciągania. Mamy nadzieję na liczną obecność i aktywny udział w tym ważnym dla Klubu wydarzeniu. Przypominamy, że czynne i bierne prawo wyborcze mają tylko członkowie klubu.

Zapraszamy wszystkich członków klubu, tych z długim stażem i tych świeżo upieczonych. Przyjdź i zdecyduj o przyszłości swojego Klubu!